Öppenhet och insyn.

Garacar och dess dotterbolag och leverantörer har åtagit oss att skydda din integritet och respekterar och försvarar dina rättigheter enligt Australian de Principer om Integritetsskydd (APP) som finns i Lagen om Integritetsskydd f 988 (Cth) (“personuppgiftslagen”). Genom att använda denna webbplats eller genom att förse oss med din personliga information samtycker du till och godkänner insamling, användning, lagring och utlämnande i denna policy.

Personuppgifter

Personlig information är information eller ett yttrande om en person vars identitet är uppenbar eller rimligen kan bestämmas på grundval av den informationen eller yttrandet. Den personliga information vi kan samla in från dig inkluderar, utan begränsning, ditt namn, adress, e-postadress, telefonnummer.

Garacar.com samla in personlig information endast med legitima och rättvisa medel, och inte på ett ovanligt påträngande sätt. Om det är rimligt och praktiskt att göra det, Garacar.com det kommer bara att samla in personlig information om dig direkt från dig. Garacar.com du kommer inte att samla in personlig information om inte informationen är rimligt nödvändig för våra funktioner och aktiviteter.

Personuppgifter kan samlas in av Garacar.com under flera omständigheter, även när:

Kontakta oss via e-post eller telefon;

Besök våra webbplatser;

skicka en fråga eller begäran om någon produkt eller tjänst Garacar.com eller

Söker jobb i Garacar.com.

Garacar.com du kan ingå avtal med tredje part (inklusive tredje part med vem Garacar.com du har samarbetat för att tillhandahålla dina olika produkter eller tjänster med varumärket Garacar.com) för att samla in dina personuppgifter.

Vad gör Garacar.com med dina personuppgifter?

Förutom alla ändamål som anmäls till dig vid insamlingstillfället, Garacar.com den använder din personliga information för det ändamål för vilket den lämnades, för rimligen relaterade sekundära ändamål och för:

  • tillhandahålla våra produkter och tjänster;
  • tillhandahålla märkesvaror och tjänster Garacar.com som tillhandahålls av våra externa partner; våra interna förvaltningsbehov;
  • våra marknadsföringsaktiviteter, inklusive marknadsföringsaktiviteter relaterade till varumärkesprodukter och varumärkestjänster Garacar.com som tillhandahålls av våra externa partners; svara på eventuella frågor eller kommentarer du skickar oss;
  • bedöma, bearbeta och administrera dina applikationer för produkter och tjänster Garacar.com eller produkter och tjänster av märke av Garacar.com erbjuds av våra externa partners, inklusive att bedöma din kreditrisk och vår risk;
  • bedöma, bearbeta och administrera dina applikationer för produkter och tjänster Garacar.com eller produkter och tjänster av märke av Garacar.com erbjuds av våra externa partners, inklusive att bedöma din kreditrisk och vår risk;
  • All användning som krävs enligt lag.​

1. Utlämnande av personuppgifter.

Garacar.com du kan lämna ut dina personuppgifter:

till tredje part förbinder vi oss i allmänhet till ovanstående ändamål;

organisationer som tillhandahåller produkter eller tjänster som används eller marknadsförs av Garacar.com;

varje person eller enhet som han eller hon har gett sitt samtycke till Garacar.com lämna ut dina personuppgifter, och

varje person eller enhet som krävs eller har behörighet att lämna ut dina personuppgifter också i enlighet med lagen.

2. Tillgång och förvaltning.

Du kan begära tillgång till dina personuppgifter i vår kundkontodatabas eller begära korrigering genom att kontakta vår kundtjänst. Se avsnitt 8: kontaktuppgifter.

Garacar.com du kan ta ut en rimlig avgift som inte är överdriven för att täcka återvinningsavgifter för din personliga information från vår kundkontodatabas. Garacar.com du kommer inte att debiteras för att göra ansökan.

Om du tror Garacar.com lagra personlig information om dig i vår kundkontodatabas som inte är korrekt, fullständig, aktuell, relevant eller vilseledande, du kan begära din ändring och Garacar.com du kommer att svara på din förfrågan inom rimlig tid. v kommer inte att debitera dig för att korrigera din personliga information.

Ja. Garacar.com du behöver inte längre din personliga information för de ändamål som anges i denna policy, eller som krävs enligt lag, Garacar.com den ska vidta sådana åtgärder som är rimliga under rådande omständigheter att utplåna eller avidentifiera uppgifter.

Garacar.com vidta rimliga åtgärder för att skydda din personliga information mot missbruk, störningar och förlust, och obehörig åtkomst, modifiering eller avslöjande.

3. Utesluta

När som helst kan du välja att inte ta emot vår direktmarknadsföring kommunikation. Om du inte bestämmer dig för att inte delta, ditt samtycke till att ta emot direktmarknadsföring kommunikation från oss och att hantera din personliga information som beskrivs ovan kommer att fortsätta.

4. Gränsöverskridande avslöjande

Garacar.com du kan sprida din personliga information till mottagare utomlands (inklusive i Filippinerna, Hong Kong och Nya Zeeland) för att hjälpa Garacar.com att förse dig med produkter eller tjänster.

Garacar.com den ska vidta rimliga åtgärder under omständigheterna för att se till att information som överförs till tredje part utanför Australien inte hålls inne, används eller lämnas ut av mottagaren av informationen på ett sätt som strider mot Australiens integritetsprinciper.

5. Kontaktinformation

Om du behöver mer information om den här policyn eller vill lämna in ett klagomål om en överträdelse av appar genom att Garacar.com vänligen kontakta oss eller skicka ett e-mail till: Attn: Privacy Officer, Garacar.com, GPO Box 2579, Melbourne VIC 3001 Vårt kontor ligger på 136 Buckhurst Street, South Melbourne, VIC 3205. En högre anställd kommer att granska ditt klagomål inom 5 arbetsdagar och kommer att svara skriftligen till dig genom att informera dig om vilka åtgärder du kommer att vidta. Garacar.com som ett resultat av ditt klagomål

6. Webbsida garacar.com.

Genom att överföra personlig information från din dator till en Garacar.com eller till en varumärkeswebbplats Garacar.com drivs av en av våra tredjepartspartners bör du komma ihåg att överföringen av information via Internet inte alltid är helt säker eller felaktig. -frigöra. Utöver ansvar som inte kan undantas enligt lag, Garacar.com du är inte ansvarig på något sätt i samband med brott mot säkerheten eller oavsiktlig förlust eller utlämnande av sådan information.

Webbplatser som drivs av Garacar.com och varumärkeswebbplatser Garacar.com drivs av våra tredjepartspartners kan du använda” cookies ” för att hjälpa dig att anpassa din onlineupplevelse och spara tid på gruppens webbplatser Garacar.com (inklusive bland annat). Du har möjlighet att acceptera eller avvisa cookies. Om du väljer att neka cookies kan du kanske inte fullt ut uppleva de interaktiva funktionerna på gruppens webbplatser Garacar.com. – herr talman! Vissa grupp webbplatser Garacar.com de drivs och underhålls av tredje parter till vilka Garacar.com har samarbetat för att tillhandahålla dina produkter och tjänster under varumärket Garacar.com. dessa webbplatser ska omfattas av villkoren för webbplatsen för den tredje part som driver webbplatsen, och alla transaktioner du gör på dessa webbplatser ska göras mellan dig och tredje part partner.

7. Diverse

(Garacar.com du förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy i dess helhet eller delvis, från tid till annan utan föregående meddelande, och ändringarna träder i kraft omedelbart efter offentliggörandet av den modifierade integritetspolicyn på webbplatsen för Garacar.kom-vad?

Add to cart